Rólunk

Üdvözöljük az Export Sales Navigatornál!

Nizitskaya Irina vagyok, és örömmel mutatom be Önnek az Export Sales Navigatort, az Ön megbízható útmutatóját a nemzetközi kereskedelem világának meghódításához és kiemelkedő sikerek eléréséhez az export értékesítésben.

Elsődleges célom, hogy széleskörű szakmai tapasztalatomat, mint export értékesítési vagy logisztikai menedzser, hozzájáruljak vállalata céljainak eléréséhez és kiemelkedéséhez a globális piacon.

A “Külföldi Gazdasági Tevékenység Menedzselése” szakirányú diplomát szereztem a Kharkivi Állami Gazdaságtudományi Egyetemen (Ukrajna), ahol 1996 és 2001 között átfogó megértést szereztem a nemzetközi kereskedelmi stratégiákról és gyakorlatokról.

Közel két évtizedes munkámmal, mint az Export Értékesítési Menedzser a Kharkivi Kekszgyár PJS-nél, értékes szakértelmet szereztem az exportok kezelésében különböző régiókba, beleértve Kazahsztánt, Üzbegisztánt, Türkmenisztánt, Tunéziát és Grúziát.

Export Értékesítési Menedzserként számos felelősséget vállaltam, többek között:

 • Üzletfejlesztés élére állva a kijelölt régiókban, sikeresen bővítve a piaci jelenlétet és növelve az értékesítési növekedést.
 • Tranzakciók, szerződések és javaslatok zökkenőmentes végrehajtásának biztosítása meggyőző termék/megoldás bemutatókkal és hatékony tárgyalási támogatással.
 • Létfontosságú üzleti levelezés és kritikus dokumentáció kezelése, biztosítva az export műveletek sima és hatékony végrehajtását.
 • Értékesítési tervek sikeres végrehajtásának megvalósítása és lenyűgöző értékesítési célok elérése minden régióban.
 • Az export tranzakciók pontos és időszerű fizetésének biztosítása, szállítási és szállítási logisztika szoros figyelemmel kísérése hatékony együttműködéssel a szállítási cégekkel.
 • Alapvető export dokumentáció, mint számlák, specifikációk, export nyilatkozatok, tanúsítványok és megerősítő tanúsítványok szigorú ellenőrzése.
 • Rendszeres üzleti utazások a piaci trendek felmérésére, disztribútorok támogatására és új üzleti lehetőségek feltárására a kijelölt régiókban.
 • Cégünk részvételének szervezése és koordinálása a neves Nemzetközi Kiállításon “Prodexpo-Moszkva”, tárgyalások folytatása lehetséges disztribútorokkal, és vonzó termékkiállítások rendezése a kiállítási standunkon.

Az elmúlt két évben kivételes eredményeket értem el, minden régióban túlszárnyalva az értékesítési célokat:

 • Kazahsztán: 120% növekedés
 • Türkmenisztán: 150% növekedés
 • Üzbegisztán: 110% növekedés
 • Grúzia: 115% növekedés

Az Export Sales Navigatornál elkötelezettek vagyunk vállalkozása sikeres útjának megrajzolásához a globális piacon. Széleskörű tapasztalatommal és szakértelmemmel elkötelezett vagyok vállalata páratlan növekedésének és virágzásának elősegítésében az export értékesítés izgalmas világában.

Hadd legyen az Export Sales Navigator az Ön sikereinek iránytűje, ahogy együtt navigálunk a nemzetközi kereskedelem összetettségeiben. Csatlakozzon hozzám ezen átalakító úton, és nyissuk meg együtt a határtalan lehetőségeket vállalkozása számára a globális színpadon!

Email: esn@exportsalesnavigator.com

Tel: +3620/4375679